Menu
HomeProjecten

Contact

Advertentie

VCA cursus en VCA examen

Partners
Hoogwerkerverhuur.nu
A. Hak Rijnmond BV
van Gelder BV
BAM
Plaats hier uw link!


Welkom op de persoonlijke site van Harold Teurlings.
Deze site is in het leven geroepen in het vinden naar een baan om mezelf voor potentiële werkgevers goed te kunnen profileren, aangezien op het moment erg moeilijk is om via de normale weg aan een baan te komen en zo meer kans te maken op de arbeidmarkt.
Wie is Harold Teurlings en wat voor kennis en ervaring wil ik graag met u delen:
Met 24 jaar ervaring in leiding gegeven op laagmanagement niveau bij diverse soorten bedrijven en andere zelfstandig werkende en opererende functies ben ik uiteindelijk in 2007 in de Infratechniek en Telecom terecht gekomen.(zie Projecten)
Fungerend als aanspreekpunt/eindverantwoordelijke in de functies Zelfstandig werkende Grondwerker/Voorman en voornamelijk als Uitvoerder/Toezichthouder voor de hoofduitvoerder / projectleider / manager / werkvoorbereider van de aannemer is er een breed scala aan diverse disciplines professioneel en succesvol volbracht en erg veel ervaring en kennis opgedaan, veel ook in een meewerkende rol, zoals o.a.:
In het Totaalonderhoud van gemeenten, grondverzet, straatwerk, wegenbouw, groenvoorzieningen, beton-en PVC rioleerwerken, stadsverwarming, reconstructies snelwegen, civiele grond en kabelwerken in de infratechniek E, plaatsen van straatmeubilair, glasvezel, FttH, FttX projecten in de telecom en vele andere.
In 2013 zelfs als uitvoerder ook mijn 1ste civiele account voor aanleg glasvezel voor een gehele gemeente in de Telecom binnen gehaald voor mijn oude werkgever een Fiber to the Home project waar voor 3 maanden ruim 40 man een leuke klus hadden.
Zoals u leest kan ik u ook als bijstaan als zelfstandig werkende grondwerker of voorman in alle bovengenoemde functies naast uitvoerder met ambities als accountmanager. Ik vind alle functies erg leuk om te doen en dat siert mezelf vind ik om mezelf zo flexibel te kunnen inzetten op alle lagen en facetten van de infratechniek waar ik in thuis hoor.
Meewerkende en zorgdragend voor het opzetten en de uitvoering en toezichthoudend allerlei projecten, inclusief het naleven en begeleiden van alle voorkomende afspraken en verplichtingen tussen gemeenten, Rijkswaterstaat, hoofd-en onderaannemers zoals toestemmingen en vergunningen, verkeersmaatregels, Klic, schadeprotocollen, personeel en uren registratie e.a. is me niet vreemd en heb hier veel ervaring opgedaan en vele slecht lopende projecten weer op rolletjes kunnen zetten door goede communicatie onderling op alle niveaus.
Meedenken en naleven planningen en deadlines, waarneming meer- en minderwerk, inzet personeel-materieel, aan- en afvoer bestemt voor productie, crisismanagement op moeizaam lopende projecten, integraal aansturen meerdere onderaannemers maar ook zelf de schep in de hand nemen en meewerken behoren tot mijn persoonlijke kwaliteiten.
Aansturen van en meewerken met grondwerkers, voormannen, kabeltrekkers, lassers, monteurs, elektriciens, blazers, stratenmakers en machinisten en vele andere gaat me zeer goed af en sta bekend als een echte teambuilder waarmee het leuk is om te werken en er veel werk verzet word.
Dagrapportage, voorraadcontrole, overzicht personeel / materieel hoort hier vanzelfsprekend bij en ben hier zeer alert op.
Kortom Harold Teurlings, werkt en denkt graag mee, controleert, rapporteert en ontzorgt.
Kortom uw ideale werknemer in het aansturen van al uw infrastructuren.
Hopelijk kan ik via deze weg een leuk gesprek realiseren in het vinden naar een nieuwe baan...
Met vriendelijke groet,
  
Harold Teurlings
Mb: 06 10734795


© 2007 - 2017 H. Teurlings infrastructuren
Fastlayouts.nl